Ексцентричният президент на Славия - Венцеслав Стефанов, нападна остро Димитър Бербатов и неговия

...
Ексцентричният президент на Славия - Венцеслав Стефанов, нападна остро Димитър Бербатов и неговия
Коментари Харесай

Венци Стефанов с жестока атака към Гриша Ганчев: Байчо, ти какво прави 4 г. в сектата

Ексцентричният президент на Славия - Венцеслав Стефанов , атакува остро Димитър Бербатов и неговия екип по време на днешната си конференция. Босът, който е човек на Младен Михалев-Маджо, разяснява и думите на притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев , който дефинира БФС като " фракция ". 

" Какво направи Бербатов? Колко пари е дал за футбола? Тези хора единствено са взимали от футбола. Гриша Ганчев сподели, че би трябвало да дойдат младите. Кои са тези младежи? Тези, които той ги пробутва ли? БФС е фракция съгласно Гришата. Защо тогава някой различен не пристигна и да представи някаква смислена стратегия?

Сега тримата катъри тръгнали да карат клубовете да подписват деклараци. Какво желаят? Да бутат футболния съюз да се качват те. Чувам, че съгласно Гриша Ганчев футболният съюз бил фракция. А ти бе, байчо, като беше до преди 3-4 години в тази фракция, какво прави? Секта било. Какво прави в нея?, съобщи Стефанов.

" Бербатов не желае да оказва помощ на футбола, а да ръководи. Да си ръководи бентлито! Съгласен съм с Гришата. Дайте младежи, само че би трябвало да са кадърни. Може да не са футболисти. Може да са адвокати или админи ", добави Стефанов. 

 Венци Стефанов скочи и против фенклубовете на водещите ни тимове, като съобщи, че поддържат обичаните си тимове против възнаграждение.

“Сигурно съм безумен. Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече? Никой не е останал гладен. Когато не си изкарал ти парите, а ти ги дава някой - харчиш. От пролетта няма да е по този начин. Надали към този момент ще има платени почитатели. На 100% единствено почитателите на Славия не са платени. Били малко?! Много са и обичат Славия. Тези, огромните - ето пари да извършите фенклубове, да извършите скандал на България - Англия.

“Не му изнасяше на Борисов, тъй като почитателите на Левски му бяха в услуга. За мен футболният почитател мога да го почитам, да му смъквам шапка, в случай че идва да поддържа клуба си безусловно, същински. Ако поддържа против пари… Ако пристигна Министерство на вътрешните работи, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари против еди-какво си. Един вика на митингите. Израждаме спорта. Хубаво, вършат фойерверки - това добре. Но когато чупиш, хвърлиш…

Нямах късмет през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач. Дали ще биеш или паднеш - няма значение. Да си спокоен. Не се взимат ограничения против хулиганите, които израждат спорта ", заключи Стефанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР